Monday, September 14, 2009

undang-undang

bismillah~

kalau dulu (time sekolah) aku tak pernah terpikir nak ambil kos undang-undang.
siap benci lagi tu sebabnya kena belajar sejarah and I hate history subject so much.
But then, aku pon tak tahu kenapa aku pilih kos syariah& undang-undang mase isi borang UPU.
mungkin sebab ade "syariah" tu kot. aku pilih pon sebab subjek agama aku byk A.

antara faktor2 aku mula jatuh cinta dgn LAW maybe:

1) lecturer best.
2)aku paham.
3)budak2 tutor best.
4)diorang suke aku terangkan dan aku juga suke terangkan w/pun aku kurang paham sbb bile aku terangkan, aku akan bertambah paham+igt.

tapi sekarang, saat ni ..



antara faktor aku makin xminat law:

1)budak2 kelas aku skrg.
2)aku mcm x semangat.
3)mereka semua hebat-hebat.
4)i'm nothing in my class.

okay~ aku xsuke law skrg. for this moment.

and i'm not ready for this becoming test. totally zero !!
huwaaaaa ;(

psst: jeles tgk bdk FIFA stdy fiqh sme2,sungguh2.

9 comments:

nsdahlia said...

pahamm...

cube ko jgn pk bende2 camni. nanti jdk cam aku. ak skrg dah mls nak pk bende2 camni. buat lmh smgt aku je... bear with it girl..

kalau ko rs ko lemah dlm study tryla dampingi org2 yg ko rs blh tlg ko in any subject. if we are weak, we can always improve u know.

p/s: the past will remain in the past. u cant change that. stop thinking abt things u cant change. coz it will make u sad. hope u undrstand.

tqa said...

aku xpk pon mnde2 ni.
aku merasai nye.

Sarah said...

salam...tqa, jgn rse sedih2 tau..sbnrnya sarah rse sarah ada tanggunjwb biar kita semua bersatu mcm family..biasalah dlm satu famili ada yg caring, ada yg dicaringkan(term sendiri)...moga2 hati kita semua bertaut...5 tahun lg kita nk duk usim ni...mcm syu pernh kta atas bas hari tu, kita 16 org akan grade sama2..jgn kurang, lebih x pe!!!plus,klu tqa rse kawan2 kita semua hebat2, sarah pun rse mcm tu..tpkn tu baik, kita akn ad rse nk wt yg terbaik..sarah pun rse korng semua the best!hebat gle!tpkan tqa, sarah tetapkan dlm hati..klu sarah x leh compete dgn korng..sekurang2nya sarah compete dgn diri sendiri..kan, kita belajar TITAS-Nabi Muhammad S.A.W sendiri pun kata..jihad nafsu lebih susah dr jihad memerangi musuh di pertarungan...sama2 kita usaha ye..sarah doakan kita semua mampu berjaya dan setiap cabaran dan halangan akan menjadi batu loncatan!

khairi.ibrahim said...

slm.kita satu kelas.kita sama je.yg beza,mgkin jantina,cap jari,nama(tu pun ada yg sama).but da main point,we're students.student need to study things we dunno.kalau da tau sume benda,xyah belaja lg la kan.xyah la jd student lg kan.haha.so,lek ye.we r all the same.bikhair daiman.

Syahera said...

maju lah fifa utk negara! yeah! hihihi..iklan sebentar...

syafiqah said...

jgn putus asa,,
g02

tqa said...

O_o ..
erm, okkk..
i'll try..

thnx k0rg smue.
thnx 4 the advices.
syg k0rg smue.
^_^

Mohd Nurhakimi B Md Yaman said...

yup..
totally agree with all commenter..
xyah nk komen lg huhu..~~
chill out..
kteowg fifa lagi la rse 2x gnda sede tau huhu..face it with open heart ngee~~

Hilmi said...

la kimi ko sdey pe?xsdey pon..bes pe fifa..idop fifa.hahahah..