Tuesday, December 15, 2009

"ampang"

saya suke pergi ampang. sebab ape?byk sebab ;) saya banyak kenangan di ampang. ehehe.tapi saya duduk di selayang.

sebabnya..

1.Pergi ke ampang mengingatkan saya kepada adik saya yang pernah dimasukkan ke ICU, hospital ampang puteri. setahun ok. di situ juge,saye juge pernah dimasukkan ke situ.keluarge kami kerap lah ke ampang sebab most of my family member pernah masuk situ expect FARID!

2. Ampang mengingatkan saya kepada arwah Sahabat saya, siti munirah ajiyan yang kembali ke rahmatullah pada tahun 2006.saya sedih ;( kalau pergi ke ampang, saya akan menziarahi pusara nye.

3. Adik kesayangan saya juge tinggal di ampang. saya sayang dia. ;)


4. Roomate saya juga tinggal di ampang. Wan hanis, kamu bile nk bg instruction ke rumah kamu ni..!


5. kawan saya,zarina (yang tgh mengalami kemurungan yg dasyat) juga tggl berhampiran ampang.


6. Mungkin bakal suami saya org ampang. HAHA.

sekian, terima kasih ;)

~mengarut~





12 comments:

Hilmi said...

oi ak pon dkt pe ngn ampang..haha

tqa said...

ohh yer.lupe nk msokkan name kO.haha~

*updated*
kawan kpd roomate saya juga tggl berdekatan ampang.nme dy hilmi?

Hasbiey said...

bakal suami org ampang?
w0wwww!
=p

tqa said...

tahla.
tp aku mcm nk org korea ker.
ahaks
demand!

cZar_iNa said...

haha.tgh memnghadapi kemurungan yg dahsyat???haha..TELAH kot.hehe.nt anymore~insyaAllah.hehe.

hilmi dekat nn ampang?? bole gak 2 tshy..bakal ***** haha..

p/s: grw2 je eh~hehe

tqa said...

TELAH yer?haa bgOs2,,
haha. gurauan mu diterime.

ini q i L L said...

aku dok ampang gak! hehe..

tqa said...

eyh yeke kak qill
hehe.
suke2~!!
;DD

sawangpinky said...

jap2..adeq kesayangan??
k..sy pasrah dgn fakta 2..

tqa said...

ohh apekah gg?..
kwn ksyngn sy tggl di senawang
;p
bkn ampang.
haha

sawangpinky said...

kawan kesayangan???
sayakah gg itu??
huuu....
fakta yg menarik n membuatkn sy tersengih smpai ke blkang telinga..hemo3..(✿ ♥‿♥)

tqa said...

haha sengal r gg,
asl ko?
gayot ngn ak mlm td trOs angau eh.
HAHA.