Thursday, December 3, 2009

disorganized.

Masa: 11 pm
Tempat: Hostel, depan tingkap mengadap blok B.
Perasaan: Mengantuk

Terasa sayu pabila melihat kawan-kawanku berlatih untuk persembahan penutup ALSP pd esok hari.Sebab ape sedih? Sebab aku kena tangguh ALSP aku dan kena buat dengan juniors. so..tak suke.
Ok takpe part tu.

Sekarang, terasa slightly “lega” setelah banyak progress telah dilakukan untuk moot IHL, alhamdulillah. Tak sangka boleh sampai ke tahap ni (wlaupun org lain rasa, tahap ku ini xmemuaskan). I think it's enough for the beginner yang xpernah belajar satu pon pasal International Criminal Law kena buat research untuk fight kat court, It's a big accomplishment for me. So many new things I dah belajar.
;D 

Sangat busy rupanya mooting competition ni. Pergi pukul 9 am, balik 11 pm. Hmm kalah waktu pejabat ayah aku. Jumpa syu dekat surau tadi, ckp kat syu yang aku penat dah jage momo. Busy dengan IHL, xsempat nk jage. Then she replied
“Tu baru jage kura-kura,bukan anak sendiri, tu baru IHL, bukan kerja lagi”
pergh agak bermakna ayat tu. It makes me think about it, how am I going to spend my time with family if I will be so busy with my work.

Okay stop pasal mooting. Now, it's all about RESULT. Takut nye. Peewwhh~ apekah nasib resultku? Bila result keluar yer? *Berdebar*

okay dah nak tidor kot. mengantok. esok nak pegi canselori dengan sara,kena bagun awl ;)


4 comments:

cZar_iNa said...

tshy~
sape kate ko x memuaskan nih????
haiiisssyyhhh...
hehe..

tp cian ko..
byk kne bce kes2~
sowie eh.huhu

tqa said...

huh?
aku kesian kat ko.
sori ler xdpt tolong.
hehe,
sori yer ina..

nsdahlia said...

huhu~ ayat tu kene kat aku balek gak. except the turtle part la.

neways, goodluck for IHL!! hug~~~

tqa said...

ahhaaa.
ko patot bela satu turtle sbg latihan menjaga anak nnt.
ehee