Wednesday, July 14, 2010

sape kate belajar law tak busy, mari nak kena sepuk.

ayoyo. lame nye tqa tak update. kelas PACK sesangat. tolonglah malaysia, kelas Isnin,selase,khamis full dari pukul 8 sampai 6. mane nye tak semput. perghh.

whatever lah. most of the class dah start minggu ni, kuliah je la. tutor belum and most of tthe lecturers best. ok lah. alhamdulillah :) dua hari tqa pergi campus tak naik motor, macam hape dah. tak larat seh. okay okay cakap pasal motor kan, for the first time malam tadi tqa dapat saman dari Usim. ha ha!

siape cakap budak Law tak pernah langgar rules. btw, tqa manusia biase gak yang kadang-kadang nak bertindak melawan arus. hehee. its Fun! :D

Rindu lah nak blogwalking, bace-bace blog korang tapi tqa takde internet dekat rumah sewa. ni pun dekat library ni, hek hek hek. maybe i'll arrange some schedule and blogwalking will be included :D

so see you guys next time . daa

2 comments:

Lya Colours said...

xpe blaja elok2 ye

tqa.awesome said...

hehe. thnks lya!! ~
:D