Tuesday, September 14, 2010

Bulan ni banyak hantu yaww !!

Photobucket betol ke orang kata time bulan puasa semua setan kena ikat tapi bila da raye setan² tersebut dah tak sabar yaww nak kacau manusia ?! haha.

so bila raya diorang lepaskan gian diorang tu kacau manusia sampai puas. haha papetah. sebab itu ke wujudnya hantu raya? =.=

ape² pon you all, tqa takde la percaye bulat² teori ni (teori ke?!) tapi adela juga time bulan puase rase² selamat je kalau nak lalu tempat gelap sorang² sambil dalam hati cakap "issh mane ade hantu bulan² puasa ni" . haha tapi bila masuk je bulan syawal ni ,halamak seram sejuk eden.

Yang penting, jangan takut hantu you all, siapa ler sangat hantu tu. makhluk Allah juge ^___^
Hey pahal banyak sangat cerita hantu time raye² ni? Congkak,Momok TM, Chermin, Jangan pandang Belakang, Susuk .woo banyak nye.


1 comment:

Katak Gomok Sulie said...

hahaha......mmg pun..kat tv pun byk citer antu, tp satu pun KGS x tgk...hahaha.....padahal takut nk tgk..hehe....psl citer korea 2 mmg malas nk layan, tp sbb citer dier psl family dan semangat yg utuh, so terus jek tgk.2 pun kalau kat tv br epi berapa belas jek.so nk cepat, tgk terus on9. 2 pun tiap minggu tunggu subtitle kuar..hehe....