Sunday, May 30, 2010

dari milimeter ke centimeter

banyak pulak post aku untuk minggu ni. hihi. post ni agak berbaur motivasi ye (perasan PRS jap).

ape itu perubahan? mengikut kamus wikipedia perubahan bermaksod bla bla bla bla ..
secare ringkas nye, berubah dari satu keadaan ke keadaan yang lain. huhu~

hidup aku pun banyak je perubahan. Dulu pakai 3310 je, sekarang BERUBAH ke Nokia 3315 je pon. dulu pakai kasut saiz 4, sekarang BERUBAH ke saiz 9. Dulu pakai seluar saiz 13, sekarang BERUBAH ke saiz ** . Dulu kena gossip dengan AZ, sekarang kena gossip dengan tett.lalalala.dulu bestfriend sehidup semati dengan minah, sekarang janji nak kawan sehidup semati dengan joyah pulak.

dari seorang yang kecik, kepada seorang yg tinggi lah jugak

okay okay cukuplah contoh-contoh dari aku. so,korang pon mestila menghadapi perubahan dalam hidup kan? tak caye? cube tengok cermin kat dinding rumah korang. eh! dulu kena panjat kerusi la nak tengok cermin, sekarang pakai kaki pon boleh :D


macam tu jugak la hidup kite, sentiasa mengalami perubahan. kadang-kadang perubahan tu sukar untuk aku terima, perlukan masa~ perubahan cuaca, orang sekeliling etc etc. tapi jangan la sampai kite tak boleh terima satu-satu perubahan tu. ambil mase ye kawan-kawan. huhu.
i need your supports.

1 comment:

SaRaH_AdiBaH said...

salam..hehe..teruja tgk post ni..
lalala..terutamanya part ni,"dari seorang yang kecik, kepada seorang yg tinggi lah jugak"
hehe..bkn tinggi lah jugak..mmg tinggi pun..huhu..tgk lah jari2 anda..sapa je yg blh lawan ketinggian itu..yg pasti bkn diri ku yg comel ini..

p/s-khusyuk nmpknya anda membaca tu ye..bacalah...