Friday, May 28, 2010

First time naik Koc Wanita :D

saje nak story, khamis lepas dengan redho nye aku balik umah naik KTM. dah lame jugak kot tak naik KTM, selalu ayah aku yang amik (bukan manje oke). agak excited nak naik KTM sebab tak sabar nak rase naik koc wanita. agak jakun 0_O


tunggu punye tunggu, lambat pulak tren ni. borak-borak la kejap dengan budak skolah ni.worhh dia tau la "Usim" itu ape *bangge kejap* ..blah naik tren! wohh wohh semua perempuan la.banyak seat pulak tu. tak pernah-pernah aku balik time camni boleh duduk. paling bagus pon selalunye dapat letak bag kat lantai tren tu :)

sampai UKM, dah mula la ramai. ade jugak la 2, 3 "bukan perempuan" yang sesat dalam tren tu. sampai mid valley diorang kena halau. hoh hoh. tula, dah ditakdirkan lahir sebagai "bukan perempuan" still ade hati nak ngaku mereka perempuan.

tengok tu, ade kaum "bukan perempuan" dlm tren ni *degil!!*

terima kasihla kepada KTM berhad yang sudi fikirkan kemaslahatan kaum ku. walau pon ramai yang membantah, peduli ape!! haha.

:D

10 comments:

nusana nosa said...

knp nk m'bantah plak??
ap da..
bgos pe..
pmpuan kn kaum yg lemah..
so, kena duduk kt seat je la kejenya..
ha3~
klu cmpur nan lelaki, xdpt duduk..
almaklumlah, lelaki malaysia kebanyaknnya gentleman kt awek masing2 je..
byk kali dh pnglmn..
hu3~ @_@

tqa said...

alaa kyn.
yg membantah nye mostly kaum lelaki la.
yg xdpt privileges mcm kite :p
hohoo..

nusana nosa said...

diorg JELES!!
aq tau..
ha3~
weeeettttt2~ pdn muka diorg!!
ekekekeke~~

tqa said...

haha.mmg pOn~
ko plak bile lg nak rse nek KTM?
heh3!!
jOm jOm jalan2..
hihi

(poket da kering, xsedar diri ag)

nusana nosa said...

well, aq mmg nk nek KTM..
tp nk wtpe??
tatau nk tuju k destinasi mana..
klu setakat jln2, bek ko blnja..
ha3~

tqa said...

heleh~
nk tggu aku belanje aje.
hihi !!
doa2 kan je la ye.
moge2 akhir tahun ni aku bole belanje ko.
hah hah

nusana nosa said...

akhir taon??
ok la..
at least ko dpt diskaun..
btw, aq pegang jnji ko nih..
lalalalala~

tqa said...

pegang2.. ~
smpai akhir tahun 5 pOn still available kan.
he he >_<
tkOt lom ade rezeki kan ujung taOn ni.
huhu

ahmad hisyam said...

tak baik kutuk kaum "bukan perempuan" kekadang yg naik tu tak tau.. atau die tak perasan "koc wanita". atau mungkin mereka "ternaik"...

tqa said...

hye kamu kaum "bukan perempuan"..
hehe mne de kutok pOn. hik3

even saye pon naek je koc byase.
huhu~
tp kne ikot tyme la.
yg geram nye ka mreka2 yg reti bhse especially time2 tren pnoh.

yg ter2 tu xkesah la kan.
cth mcm foreigner, rmai je yg xtau.
huhu