Sunday, July 4, 2010

birthday tqa harini.

haha macam ape je tajuk post tqa tu. ok just nak cerita ape yang tqa buat harini.

1. bangon.bace msg birthday yg dihantar oleh kawan² tqa. sori tak dapat reply, kredit takde :)

2.mendapat pelukan dari mama :D

3.online kejap, bace wall post yang berlambak gile. reply mereka² punye wish. tenkiu ya! especially farahin,amniyah,aisyah yang berjaya menukar profile pic kepada kek birthday ku. HAHA. tahniah²!!

4.Bace post² blog dari syuhada dahlia,zarina,sakinah nabila.terharu lahh!

5.bersiap nak ke midvalley bersama adik²ku (alya & dullah).

6.tengok wayang cerita zoo! hah tak sangke tqa akan tengok cerita tu. ni mengalah kat budak² kecik tula. haih. ohh toy story ku T_T

7.Jalan². makan Domino's, beli dunkin' donuts.budak² ni memang tak best bawa pegi shopping, thats why tqa suke shopping sorang².

8. balik, alamak! sesat² la pulak. hahaaa

9. waiting for someone to wish me. haha :p

terima kasih yer sahabat²ku kerana wish dan doa² kalian.eceeh! nangis ni, nangis tau tak! haha.

2 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~
bleh plak nangis di hari bahagia.. 20 tahun yg lalu, ko nangis gak pd arini..
kembali kpd fitrah k?? wiwiwiwi~

tqa said...

wah.kembali kpd fitrah ye?
aku mengharap agar diri ini.hati ini.wajah ini. kembali suci seperti 20 tahun yang lepas. huhuhuhuh