Saturday, July 3, 2010

cara tqa main barbie doll

post kali ni akan menjadi the last ever post yang tqa tulis! ~.. sebelum menjadi warga 20-an. hehe.tadi tqa stalk adik tqa -->dullah, tengah main game. lepas tu tqa jerit "wehhhh" apesal ko main game perempuan ni? ish3x

korang ingat tak game barbie doll style kertas punya tu. alaa yang patung kertas boleh tukar² baju tu. dulu² tqa main dekat tepi longkang dengan jiran sebelah. tqa duduk dekat rumah tqa, dia dekat rumah dia. hanya pagar dawai yang memisahkan kami.

zaman sekarang ni game tu dah dikomersialkan dalam internet. pergh best weh. tqa layan kejap la game tu tadi. berebut dengan dullah kejap :D

leopard fashion dress

wedding day girl dress up

ok 1 day to go. hehe :p
:D :D

3 comments:

cZar_iNa said...

hahaha~
ingat2..best kowt men tuh.cam berangan2 la tuh baju kite kn.hak3

tapi tishi, sok ko dah tak leh men dah tw.orang DEWASA x men game cam 2.hik3

NuSaNa NoSa 91 said...

my little sis pun minat men game anak patung kt tenet tuh.. asyik layan girls go game dia tuh je.. kitorang plak pakat gelakkan dia sebab men game pompuan.. ha3~

tqa said...

czar: yer2, sok aku main counter strike jeh :p

nusa.na.no.sa: haha tulah budak2 zaman skrg mne de maen pondok2 dah.