Friday, July 9, 2010

kenapelah dia mesti GAY? hish *kecewa*

presenting to you. the most GAY-est man in the world.

Neil Patrick Harris


tak kenal? haha. dia famous dalam series How I Met Your Mother. dalam series tu dia jadi playboy nak mati tapi in reality dia Gay nak mati. harggh *_* ooh "boyfriend" dia pon berlakon dalam series tu. special appearance jeh. cover line lah tu

ni gambar-gambar bukti ke-gay-an dia tu.




kecewa tol. ngahaha. anyway jangan lupe tengok cerita tu. seriously best nak mam.

7 comments:

Mr. J pengeRindu said...

hu.. nak jadi gay lah lepas ni.

Gay + Lesbian? = pengeRindu?

tqa.awesome.lagendary said...

huh??
jangann...!
laki dah la cket kat dunia ni.

Lya Colours said...

gay ??
noooooooo

SyuQ said...

sure ke dia tu gay..?

x nampak cam gay pun. x der pegang tangan n aksi comolot dia ngn boipren dia pon

hurm... musykil... musykil

tqa.awesome said...

sure lorh.
cbe google psl dy.
dy publicly confess yg dy gay.
hehe

tqa.awesome said...

kak lya,
yeah no no no

aziem said...

lah gay ke..hehehe