Friday, July 9, 2010

tag perghhh.

opps. tqa telah di tag oleh...
jeng jeng jeng
kak lya !!


1) Apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu

name? ape ek. "tqa.tshy" kot. tqa tu name sebenar saye, tshy tu name glamer saye. aww! :p

2) Apa nama url blog dan dari mana datangnya idea tu
"blackforestku.blogspot.com" . keeeraaanaaa i used to eat a lots of blackforest cadbury dulu². mase sekolah dulu. sebab tu sekarang gemok sikit, takdapat makan choc dah. sobsobs

3) Apa method dalam penulisan GadisKecoh
GadisKecoh?! are you saying that i'm kecoh? damn! taknak jawab soklan ni. *merajoks*

4) Pernah rasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
gile ke ape? hapuskan?! kejam sungguh. cube berperikemanusiaan cikit. ceyt "=_=

5) Pernah ahli keluarga anda baca blog ni
pernah. kakak tqa, silent reader till she said she read my blog. ergh. by the way, Robert Pattison pon bace blog tqa. family right? erm

6) Apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan ada orang lain cakap blog anda cantik.
biase je. ade la sikit rase nak bunuh², cekik² sikit. naaah but still under control don't worry.

7) Bila blog anda diberanakkan
erkk. susah soalan ni. oops "her" birth certificate was misplaced. sorry >_<

8) Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog
erm Mr google or Mr blogspot. either one i guess

9) Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah
bangge 0_o

10) 5 orang yang bakal di tag
keen the queen
INA bukan SAYE punya
mawar berduri
robert pattinson
mr blogspot

7 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

ko mmg la t-syai..
aq baru tamau hntr post rini.. tp terpaksa la plak.. hu3~

Tp dlm masa yg sama..
THANX~ ha3~

tqa.awesome.lagendary said...

hahaa.
ko kan hantu tag2 ni.
amik kaw.
buat sedap2 punya
JempotDatangKeBlogTqa

Mr.Homosapiensz said...

td sy gi beli kek nama "Black Forest Cheese" kat Secret Recipe tadi....heheheh!!!

tqa.awesome.lagendary said...

what?????.....
sodap nye...........!!
ngahaha
over lak.
xpe xpe.
bole beli sendiri.
weks :p

Lya Colours said...

haha tq sudi buat =)

tqa.awesome said...

you're welcome dear :D

cZar_iNa said...

alamak~aku ter outdated lah dgn tags kamu nie TQA bkn SAYE punya juga.huhu