Wednesday, July 21, 2010

tqa mencuri?!

tqa mencuri.. sedikit masa untuk tulis post ni. HAHA. macam jahat je mencuri tu but I have to. kalau tak, berabukla blog ni nanti. haccchum! see, kan dah bersin.
fuhh seriously, minggu ni tqa amat amat amat amat amat busy. kuliah harini, esok tutor~ dan setiap kuliah akan dapat soalan tutor. so cube bayangkan kalau ade 4kuliah harini dan empat2 kelas tu nak kena siapkan soalan tutor untuk ESOK nye, memang gile lah kan.

banyak sangat kerja, banyak sangat urusan yang kena buat. hey, bile masuk second year mmg macam ni ke? hailaaa. risau jugak ni sebab memang takde mase nak buat revision, maybe weekend kot. itupon kalau semua kerja dah beres la. sekarang ni memang tak sempat pun nak tangguh2 kerja ni, semuaaaa nak cepat je.

huhu. sabar yer cik tqa ~ anda kena biasakan diri hidup macam ni, bile lagi kan nak pandai bahagikan mase. asyik rileks je, takde kemajuan lah dalam hidup nanti. tapi ape yang penting nak cakap kat sini, korang pon kalo menghadapi situasi yang sama, jangan cepat tension.

cool down. then listkan ape yang perlu dibuat ikut kepentingan. then nanti cross mane yang dah settle. barulah tak serabut sangat. nanti korang serabot, automatically korang akan serabotkan orang sekeliling korang jugak :p

ok then. nak pergi buat keje. tatata~ \(^_^)/

1 comment: