Wednesday, September 15, 2010

banyak nye subject kena banned !

terkejut tqa bile bukak e-hadir tadi, niat hati punya lah baik nak lawat sesawang tu yelahh mane la ade student² usim nak ter-rajin macam tqa bukak e-hadir sekarang kan. kalau korang bukak pon time² nak exam kaaaaann *geleng²*

tqa bukak² je, ade banyak line kaler oren keluar. ambooi lawa betol diorang kaler-kan eHadir aku, susah² aje wehh !


subjek² yg kena banned (tutor+kuliah tu)

sebab ape kena banned? mengikut sumber-yang-takboleh pakai, sebab kedatangan tak cukop. hamboiii cili mulot karang, penat tqa merempit setiap pagi ke kelas korang cakap tqa tak pegi kelas. hape daa, lain kali kalau nak banned sila lah mintak izin dulu :)

dah! malas nak layan. kalau rajin, tambahkan la lagi line kaler lain pulak, tqa sebok edit blog xsempat nak edit eHadir sendiri. bai, pegi main sorang²

bai²


2 comments:

Lya Colours said...

oit jgn rempit2
naik lah beskal
selamat
ngehehe

tqa.awesome said...

alamak lya, naik basikal comel sangat la :)