Sunday, September 19, 2010

blok 404, masih ingat?

cube teka dekat mane sekarang? dekat tempat paling suci untuk online

ok. ini hari first kuliah. semangat. naik moto laju² kalahkan lelaki² macho. haha.
perut dah mampat dengan rendang. mak aih sarapan rendang. betol lah orang kate, melayu ni kaye. pagi nasi, petang nasi, malam nasi, supper nasi.

malam tadi buat halaqah. halaqah cerita hantu. cis bukan patut nye cerita² raya ker?
itulah. cerita hantu paling hot oleh aisyah. nangnak. pernah tgk tak? ok takyah tengok pon takpe. kirim salam aje. kemudian kembali ke malaysia. cerita blok 404. mesti pernah tgk kan?
sure korg ade beli VCD mase kecik² dulu.

igt lagi scene di mana dalam sebuah bilek ade katil double decker bersame
² satu makhluk tett. ok pikir la sendiri, kalau tak tau bole tgk. dah tegak bulu ni. heh! bulu roma okay.

seronok nye dapat kembali ke LOT 122.

bai. nak solat .lupe, sekarang di library

7 comments:

cacing said...

baik2... nnti malam2 ada hantu kat tingkap... beware.... ;-)

NRL AKML said...

Cerita blok 404 adalah cerita yg ditonton berulang kali sampai hafal script.
best ! hahaha
pelakon dia handsome. kan? :D

"jo, bangun jo, ni tempat akuu." :D
paling tak boleh lupa sampai sekarang. haha

kak tiqa, selamat hari raya! maaf zahir batin :)

selamat kembali ke kuliah :D

Bazilah Hashim said...

kat rak-rak buku dlm library yang belakang2 tu pun tak kurang seram.kikiki.seram tak seram tak ;D

BezBuddy said...

nangnak pling seram la...huhu...igt scene tu lg...nasib katil sy xdouble...haha

Bukan Gadis Comel said...

blok 404. Ohh.. zaman kegemilangan time sekolah dulu2 tu.

Cik Norfa said...

akak baca entry kau ni 2 kali tau, nk bg paham huhuhu...

dulu akak pun suke tgk blok 404...

cantik font dlm blog kau ni.

tqa.awesome said...

haha. sory la yeh. tulis nak cepat. smlm ade kelas :) kikikiki
thnx~