Saturday, September 18, 2010

Hana zatie

Photobucketakhirnya dapat la jugak idea nak hupdate ape, ini update sebelom balik ke teratak rumah sewa esok. uwaaa cuti sudah habis. cis~ pasni seminggu dilarang naik moto. mane taknye, dok umah gigih kumpol lemak aje. pergh badan da nak naik dah layak masuk the biggest loser Hallmark channel. so sila berjalan kaki ke kuliah okay

sebelum ni tqa post pasal youtube kan, kali ni pon lebih kurang la, ramai betol artis sekarang beranak dari youtube. kan? yuna, justin bieber pon juga<-- ho yang ni baru tahu. dan baru² ni Hana zati haih susah betol nak tulis name dia keyboard tqa takleh tekan huruf z ni pon gne on-screen keyboard.

Tahu siapa itu Hana *ati ? dia yang nyanyi lagu 150 juta. hayo first time dengar name lagu pelik cam gini. dengar kata, dia ni femes sebab pandai main gitar, pahtu pakai tudung. ooo ala² yuna ler ni. suare pon boleh tahan. pasni jadi artis la ye.



Jom layan sambil karaoke same²


dulu kena masuk sinaran pasport ,pastu rebut² masuk AF la, Bintang kecik la sekarang masuk youtube, hulu ha ape lagi. keh3.

anyway, join blogger pon bole jadi artis ape :D

ok bai~

6 comments:

apik pehe said...

uhuhu..skang da zaman it da..dulu xder sape pon kenal google..huhuh

ayleencutegirl said...

ni sebenarnyer lagu asal fynn jamal~ :)

Shafawi Hamzah said...

Fynn Jamal -150 Juta

*cimOt* said...

ha'ah dye sgt unik..1st time denga suda jatuh suker..

tqa.awesome said...

hooo fynn jamal, eh sape tuh? hehe

Fina Fento said...

oh. blogger juga rupanya dia..sedap dia nyanyi.