Friday, November 5, 2010

aku terlupa...

selamat pagi.
assalamualaikum ^_^

mesti ramai yang tengah study kan. yelah Final exam. ade gak yang dah cuti
kalau bace status kat facebook tu, macam2 ade.
ade yang dah habis exam la (sakit hati oo bace status mereka)
ade yang tension laaaa

tqa pon dalam golongan mereka2 yang tgh tekun study (konon!)
satu hal tqa terlupa..
tqa lupa Dia sentiasa ada untuk hamba-hambaNya.
ye. tqa lalai.
thats why, tqa rasa tqa study banyaak sangat
tapi~ kosong!

tqa lupa yang usaha tu perlu disusuli dengan tawakkal
tqa lupa tu...
patotla 2,3 hari ni mimpi pelik2 je.
mungkin peringatan buat diri yang lalai ni.

pagi tadi, bukak facebook :p
terbaca satu status ni

jika disandarkan segalanya pada diri sendiri, kita akan merasa letih dan lemah kerana tanggungjawab itu memang melebihi masa yang ada dan memang hakikat manusia itu lemah.. tapi sandarkanlah segalanya kepada Allah, mudah-mudahan Allah berikan kita kekuatan.. ingatlah kita bukan sendirian..


ingat ye kawan-kawan, kita bukan sendirian :)
usaha biarlah sekali dengan tawakkal
inshaAllah kejayaan kita diberkatiNya

wallahua'lam

1 comment:

SaRaH_AdiBaH said...

dengkinya, tshy tgh study bersungguh2...huhu...sarah pape pun xde ni....
knp malas ni!