Wednesday, June 30, 2010

happy birthday papa

putera raja berkuda :)

01/07/2010: selamat hari lahir kepada Encik Mohd Fadzil bin Ismail. semoge papa panjang umur dan bahagia DUNIA AKHIRAT.dah besar dah papa saye ye. hehe. saje nak wish walaupon angah tahu papa takkan bace post ni. there's noooo way papa can read my blog! haha~ tidak akan ku dedahkan link blog ku ini kepada papa ku. hahaa.

malam ni..
tqa tengah agak sedih ni. hal ini kerana apa yang tqa nak, tak dapat! hoo. biasalah tu,Allah akan bagi benda yang kita PERLUkan, bukan benda yang kita INGINkan. bubububu :| Anyway takpe² .. sabar okay? terima takdirNya *beriman dengan qada' & qadar* heee~

baru beberapa jam cuti, dah rase BOSAN. aigooo.dari tadi online je, cari resepi. jang³ ~_^ esok boleh la start main masak² Hahhaaaah. dan juge mendownload ape² lah yang patut di download :)

oh yea! tadi buka facebook. ade invitation dari sir mizan, invitation ke "Minggu Ilmu 2010(Program Khidmat Masyarakat Law Professors)"
Pelbagai kursus dan bengkel seperti Bengkel Keusahawanan, Bengkel Keibubapaan, Bengkel Pengurusan Stress, Bengkel Pengendalian Acara & Protokol, Bengkel Asas Enjin, Bengkel Usahawan Remaja, Bengkel Rekaan & Hiasan Dalaman (Dapur), Bengkel Bengkel Motivasi Belajar Untuk Pelajar, Bengkel Seni & Kraf dan Bengkel Kepimpinan. TIADA YURAN UNTUK MANA-MANA BENGKEL. MASUK ADALAH PERCUMA. Terhad kepada 25 orang peserta untuk satu2 bengkel. Sila telefon 03 89264352 untuk membuat tempahan tempat.

Tqa rasa tqa nak join lah :) macam best tapi tak sure lagi lah. better call for details dulu. kalau siape² budak FSU nak join, let me know ok.boleh geng.hehe~

okay cheer up tqa~ there's no reason to be sooo upset about "that". tak penting pun kan? just forget it okay?

3 comments:

cZar_iNa said...

uuiit??sejak bile ko membahasa kan diri ko sbg "tqah" nie??

sounds cute jeh~HIK3

tqa said...

ceyyt!

the girlish side of tshy :p

cZar_iNa said...

girlish??alaa~

where's my abg??hik3
meen, anak aisyah, mesti kuciwa gilar nie.hehe