Wednesday, June 30, 2010

semua nya sudah berakhir :(

salam. hey! since tqa baru je tukar layout dan header blog ni >> "tqa's colour", jadi nya gaye post-post selepas ini pun akan agak berubah la. heee guess what? i'm gonna use "tqa" instead of "aku".. HAHA. macam geli tapi~ I need to do some changes sebelum memasuki alam 20-an. jang jang jang ~_~

hehe. short SEM is over. wehhooo. seronok sangat kah? erm, tqa akan rindu Short-meaningful semester ini. bak kate kawan saya, sekali seumur hidup je :) tapi tak tipulah, walaupon tak best sebab cuti tak lame tapi best sebab tak banyak pun belajar, lepak je memanjang. kalau duduk rumah pun, takde mende nye tqa dapat buat.

bytheway, cuti dah start. hari² terakhir di rumah sewa diisi sepenuhnya. malam before exam aqidah, kami pesan mcDelivery. hehe makan kul 12.15 pagi@ tengah malam. ini semua gara-gara slip exam. hehe erk nothing² ~
total: RM90

untuk cuti 2 minggu ni, tqa takde plan lagi, erk ade siapa² nak hang out dengan tqa? hihi boleh catat siap² dalam planner. perghh. bytheway, tqa rase nak duduk rumah jekot sepanjang cuti ni. nak belajar secret resepi family tqa *cream puff*. hihi.

mungkin akan banyak juge menghabiskan masa dalam dunia virtual ni. almaklumlah, internet di hujung jari. huhu~ balas dendam balik, kat rumah sewa takde internet. nak guna aisyah+auni punya selalu pun macam segan lah :D

ok thats all for today. tqa nak makan~ lapaqq !!
jaaaa.

2 comments:

cZar_iNa said...

TQAAAAAAAAAAAA!!~
hahaha.

sukar bagi diri ku ini.huhu

TSHY jugak lah~wweee..

tqa said...

yela cik ina.
aku pon rse pelik je ko pggl aku tqa
:DD