Wednesday, July 7, 2010

7 alasan tqa xlayan bola

1. sejak azali tak minat bola, takkan tiba² World cup ni nak buat² fanatik giler. piala malaysia pon tqa tak layan .heish

2. family tak minat bola, so tak meriah pon nak tengok sorang². kalau dekat skola dulu layan la sikit² sebab bole melalak dengan kawan² tengah-tengah malam buto.

3. tak suke christiano ronaldo

4. channel sports Astro tqa dah takde. harap maklum.

5. tak suke buat benda yang ramai orang suke buat. haha entah betol entah tidak.

6. sebab nak habiskan 2 minggu cuti dengan benda berfaedah sikit. cuti dahlah sikit, takkan nak habiskan mase tengok bola? no no no.

7. tqa jenis tidor awal so paham
² la ye. nanti maradona yang tengok tqa, bukan tqa yang tonton dia.

-sekian-

7 comments:

Mawar_berduri said...

hihihi.....yang no.1,5 dan 7 tu same la antara sebab tak suke layan bola nih...huhu

tqa said...

ngeh3.
high five !!

SaRaH_AdiBaH said...

salam..hehe, xsngka tqa xminat bola..sarah igtkn tqa minat..tiba2 teringt psl idea football for girls..

tqa said...

tqa xminat la.
seganaz ganz tqa, bola tqa tolak tepi.
haha yg tu, idea nabila huda.
not mine ^__^

Fina said...

eh ad agak eyh geng yang tak tengok bola? hihi. sy ingat sy sorang je tu yg tak berani nak bising2 kata tak minat bola kang kena lak oleh pminat2 bola :P

tqa.awesome.lagendary said...

haha.
rase nye hampir 98% blogger minat bola.
most drg nye post pon psl bola.
haha
kite geng, fina!
>____<

dian said...

ronaldo ensem la..
heee