Saturday, September 25, 2010

sesat jalan takpe, jangan sesat aqidah :D

Last friday tqa dan 3 orang lagi gadis cantek ke Putrajaya, pergi JAWHAR. kitorang pergi buat research. Best kot sebab dilayan macam tetamu yang sangat dialu-alukan. wow. okay. journey ke Putrajaya, okay je. tqa ade cik syuhada sebagai GPS di sisi (yelah tu). macam jakun kagum jap la jalan jalan kat situ. wahh kat Malaysia lagi ke ni? padahal sebab Putrajaya lah Malaysia berhutang. sudah sudah

nak cerita kat sini, on the way balik tu sesat ler pulak. kua3. hapedah buat malu tuan punye lesen mandu aje. pusing punya pusing, dah nak sampai KL dah pon. ciss tqa nak balik Nilai la weh! last last kitorang cari aje jalan ke KLIA, nearest to Nilai. lalu jalan kampung nak ke UKM. fuhh dahla jalan gelap, macam ular pula tu. cisss tqa yang memandu ni cuak aje. gadis gadis cantik di belakang gatai nak bukak cerita hantu. hai aku tinggalkan sorang sorang kat sini baru tau.

ape ape pon kami selamat tiba pada jam 8.00 malam. jauh gile, dah bole sampai pahang agaknya. ciss. itulah pengorbananku untuk menyiapkan esaimen Islamic Law of Property. madam silalah baca post saya ini sambil menagis terharu. please ^______^

terima kasih la kepada gadis gadis cantik ini keen, ami, syu kerana banyak menolong menunjukkan arah. yeke? keen ko sedap tidor kat belakang kan?

9 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

well... u know me~ ha3~

tqa.awesome said...

yeah i know you very well

zacky ~786~ said...

GPS xupdates kotww.... ekekeekeee...
nsiB bek jMpe pgKAl jLn.. haha.. :P

kata kila said...

eekekek.nyaris ade kawan tunjukkan :P

Aretikz said...

Keen tu tido tapi berisi.. sampai luas pemandangan dia cakap.. kagum seketika.. har3x~

simon said...

cute blog :)

tqa.awesome said...

zacky~ ha'ah la. xupdate ag hehe

tqa.awesome said...

aretikz, mane nye ade dy tu. luas ler sangat ~ tdo mati adela

farhana said...

haha,,,,tau takpe,,tu yg aku tergelak kat blog die tulis,,,keen TERTIDO,....huahau,...takde maknenye dlm hidup die 'ter',...hehe,,,jgn marah keen,.......zzzzZZZZZZZZZZ